Teddy Cream Ayıcıklı Bebek ve Çocuk Odası Avizesi


BurcukusuButik yepyeni bir avizeyle daha bebek ve çocuk odalarını aydınlatmaya devam ediyor. Teddy Cream adlı dört kollu döküm gövdeli avize krem rengi, avizeyle kontrast oluşturan krem rengi sevimli peluş ayıcıklar ve Amerikan Saten, Yağ Yeşili germe kumaş şapkalarıyla Teddy Cream Ayıcıklı Avize prenslerin odalarına sevimlilik ve şıklık taşıyor.
BurcukusuButik'in tüm ürünlerinde olduğu gibi, Teddy Cream Avizede de birinci kalite işçilik, kalite ve ekonomi birarada. Her zaman olduğu gibi BurcukusuButik'in ürettiği tüm ürünlerde kişiye özel değişiklikler yapmak mümkün. BurcukusuButik'e satış sitesi www.burcukusubutik.com ve özel tasarım sitesi www.burcukusu.com 'dan ulaşabilirsiniz.
Çocuk odası avizelerinin kullanımı için birkaç ipucu;
Çocuk odaları başta olmak üzere tüm avizeler deprem riskine karşı tavana çelik kancalı dübelle sabitlenmelidir. Ayrıca Çocuklarınızın oyun oynarken oyuncak,top vs. gibi cisimleri havaya attıklarında avizenizin onlar için zararlı olmaması adına avizeleriniz tavana sağlam monte edilmelidir.
Avizelerinizin montajı mutlaka uzman ve yetkili kişiler tarafından yapılmalıdır.
Klasik açma kapama anahtarları yerine Dimmer adı verilen direnç ayarlayıcı anahtarları kullanarak özellikle bebek odalarında istediğiniz loşluğu çok kolay sağlayabilirsiniz.


Hiç yorum yok: